Ligging

Project Hallepoort: ligging & locatie

Het nieuwbouwproject Hallepoort is dankzij haar strategische ligging een echte troef om te wonen. De appartementen bevinden zich op de invalsweg Brussel-Halle, waardoor u eenvoudig de weg naar Brussel vindt. De Brusselsesteenweg,
waar Hallepoort zich situeert, loopt door tot de Bergensesteenweg N6 en biedt een eenvoudige toegang naar de hoofdstad. Andere belangrijke verbindingswegen zoals de E19 en E429 zijn nabijgelegen.

Dankzij bovenstaande factoren behaalt Hallepoort een Mobiscore van 8,3 op 10. Deze score, bepaald door de Vlaamse overheid, geeft de milieu-impact aan voor verplaatsingen vanaf uw woning. Dit wil dus zeggen dat Hallepoort zeer strategisch gelegen is. Met verschillende voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, winkels, diensten, ontspanning, sport, cultuur en gezondheid is de ligging u een zorg minder. Zo geniet u van al wat u nodig heeft in uw nabije omgeving.

Informatie aanvragen?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.


    10:00-11:0011:00-12:0012:00-13:0013:00-14:00
    Ik kan jammer genoeg niet langskomen, maar stuur me toch wat meer informatie over project Hallepoort.
    Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.